Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Камінь-каширці жаліються на збільшення кількості бродячих псів

Пильнуйте за своїми чотирилапими улюбленцями.

gorod.ee

Камінь-каширці жаліються на збільшення кількості бродячих псів

Камінь-каширські правоохоронці бездомних собак не відловлюють, але привернули увагу до вирішення цієї проблеми у місті компетентних установ

Нещодавно до Камінь-Каширського відділу поліції надійшло звернення жительки міста про те, що поряд з приміщенням адміністрації та школи № 1 бігає зграя собак. Такі звернення до є неодноразовими.

У зв’язку з цим правоохоронці повідомляють жителям міста, що вилов безпритульних собак не належить до компетенції поліції. Тож просять надалі подібні скарги спрямовувати до директора Камінь-Каширського виробничого управління житлово-комунального господарства та голови Камінь-Каширської міської ради.

Власників собак просять не випускати своїх домашніх улюбленців за межі приватної території, а вигул здійснювати відповідно до норм законодавства, у разі встановлення таких фактів винних буде притягнуто до відповідальності.

Зважаючи на повідомлення від громадян, правоохоронці вже звернулися у згадані вище установи щодо вжиття заходів згідно із законодавством стосовно вилову безпритульних тварин на території міста. Власників собак просять не випускати своїх домашніх улюбленців за межі приватної території, а вигул здійснювати відповідно до норм законодавства, у разі встановлення таких фактів винних буде притягнуто до відповідальності. Про це інформує Камінь-Каширський відділ поліції.

Telegram Channel