Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Школа знань, добра та мрій»: Луцька школа №1 першою відзвітувала про свої таланти (Фото, відео)

Волинь-нова

«Школа знань, добра та мрій»: Луцька школа №1 першою відзвітувала про свої таланти (Фото, відео)

Щорічні концерти-звіти учнівської творчості, що традиційно відбуваються о цій порі, розпочала Луцька спеціалізована школа №1. Захід нещодавно відгримів у Волинському обласному музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка

 Програму святкового концерту відкрили грандіозним хоровим звучанням. А далі закружляли у вихорі танців учасники ансамблю «Феєрія», що мелодійно змінювали настрій глядачів.

Пісень про маму співали наймолодші, а трохи старші учні 5-6 класів - про вчительку. І не про ту, що «зоря світова», а про сучасну, яка встигає бути в курсі усіх новин і читає сучасну літературу, а також знає усі учнівські секрети.

Ансамбль танцю «Феєрія» представив чудовий номер «Шеф-кухар» і запевнив: теперішні діти вміють і вчитися, і куховарити, й танцювати.

Та чого вони тільки не вміють! Читати поезію (Назар Дмитрук), співати сольно (ансамбль «Дивоцвіт», хор хлопців, Анна Климовець) танцювати шотландські польки та латиноамериканські танці, творити циркові номери та балетні варіації і навіть мають свій гурт сучасної музики  «Number 1».

Одне слово, це треба бачити і чути. Тож слухайте й дивіться у нашому відео.

А ще у холі театру розмістилася чудесна виставка декоративно-ужиткового мистецтва, яку разом із школярами підготували вчителі трудового та образотворчого навчання Лариса Сиротюк, Ірина Михальчук, Лідія Миткалюк, Микола Кодорук.

Концерт підготувала творча група: Людмила Богданець, Богдана Шолудько, Світлана Дуда, Світлана Біщук, Ролан Напиханко, Наталія Данелюк, Тетяна Орищук, Юрій Поліщук, Юрій Савчик, Вікторія Данелюк, Світлана Севрюкова, Вікторія Васюхник, Марія Хвалько, Наталія Корнійчук на чолі з директором Андрієм Кицею.

Завершили концерт фінальним номером «Моя Україна», який виконали спільно. Тож перші почали і впоралися на відмінно та передали естафету іншим навчальним закладам.

Школа №1 - перша і в навчанні, і в творчості.
Школа №1 - перша і в навчанні, і в творчості.
 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel