Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині чупакабра відгризає голови курям і кролям (Фото)

Люди бояться чудовиська.

Фото - ілюстративне.

Радіо Трек

На Рівненщині чупакабра відгризає голови курям і кролям (Фото)

Істота перестрибує через паркани висотою понад два метри

Інцидент стався на околиці міста, де на приватне господарство в мікрорайонні Тинне проникла невідома тварина та повідгризала курам голови.

Про це журналістам Чарівне.інфо розповіла господарка подвір'я на ім’я Лариса.

 

 «Я чула, що гавкала собака, не дуже голосно, але я чула. Не приділила цьому уваги, бо думала, що чужий кіт проходив повз» - говорить Лариса.

Сліди виявились надто великими як для лиса – 7 см у довжину та 5 у ширину.

Однак, пізніше господиня жахнулася від побаченого. Журналісти навіть не наважуються показати страшні фото курей з відгризеними головами. Аби дістатись до курей, тварині довелось перестрибнути через двометровий паркан.

 

 «У нас два паркани, у сусіда приблизно 2,2 метри і у мене трішки нижчий. Ця істота перестрибнула через цей паркан і поїла моїх курей, повідгризала голови. На паркані лишилися сліди свіжої землі.» - додає Лариса. Жінка розповідає, що відразу покликала сусіда і оглянули його подвір'я. Там теж виявили сліди невідомої тварини. 

До речі, тварини – чималої. Сліди виявились надто великими як для лиса – 7 см у довжину та 5 у ширину.

А собака чи вовк не перестрибнули настільки високого паркану, вважає сусід. При цьому сусід додає, що у нього нещодавно теж була схожа історія. Тоді істота вбила 40 курей, кількох кроликів та індика.

 

 Лариса налякана неабияк. Каже: «Дуже страшно, якщо чесно. Ця тваринка десь ж неподалік живе. Добре, якщо вона нападає лише на курей. Пізніше я помітила дуже глибокі рани від укусів, більше 5 сантиметрів.

Звір був великий, однозначно. Людям потрібно бути уважними.» - зазначає пані Лариса.

Джерело: Радіо ТРЕК
Telegram Channel