Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ще 50 луцьких сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, отримали продуктові набори

Дехто з присутніх був зворушений до сліз.

lutskrada.gov.ua

Ще 50 луцьких сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, отримали продуктові набори

Акцію підтримав Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна»

Управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна» було організовано благодійний захід для 50 сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, інформує Луцька міська рада.

Усіх присутніх привітала заступник міського голови Ірина Чебелюк: «Дана акція має на меті підтримку сімей, які перебувають під соціальним супроводом. Ми ж намагаємося допомогти вам вирішити ті проблеми, з якими ви та ваші сім’ї зіткнулися в повсякденному житті. Бережіть і любіть своїх дітей, даруйте їм свої посмішки та позитивні емоції».

Дана акція має на меті підтримку сімей, які перебувають під соціальним супроводом. Ми ж намагаємося допомогти вам вирішити ті проблеми, з якими ви та ваші сім’ї зіткнулися в повсякденному житті.  

У свою чергу, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан побажала усім присутнім миру та радості: «Нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок - впевненим і сміливим». Вона також зауважила, що такі акції проходять за підтримки соціально активних та відповідальних партнерів та надала слово голові правління ВОБФ «Дитяча місія. Україна» Людмилі Лонюк, яка висловила вдячність за багаторічну співпрацю та вагому допомогу у розвиток соціальної сфери.

На завершення акції всі учасники отримали продуктові набори.

Telegram Channel