Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
55 запитань за 5 хвилин

Микола Мартинюк розповів про історію написання книги, пошук матеріалів, події 1227 року.

Ніна Бочарова

55 запитань за 5 хвилин

У бібліотеці ДіМ відбулася зустріч із волинським письменником Миколою Мартинюком

У заході взяли участь студенти Луцьких ВПУ будівництва і архітектури, педагогічного коледжу, учні Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні.

Микола Мартинюк презентував свою повість «Під мурами твердині». Її актуальність пов’язана з тим, що нині у підлітковій літературі обмаль творів на історичну тематику. А саме ця книга написана на багатющому матеріалі подій, що відбувалися на Волині у давнину. Це доба правління князя Данила Галицького, який і є головним героєм повісті.

Книга написана на багатющому матеріалі подій, що відбувалися на Волині у давнину. Це доба правління князя Данила Галицького, який і є головним героєм повісті.

Микола Мартинюк розповів про історію написання книги, пошук матеріалів, події 1227 року, коли у Жидичин приїхав князь Данило. Повість проілюстрував Андрій Гупало, котрий теж завітав на зустріч і розповів про свою роботу над оформленням

У книзі йдеться про кохання і зраду, щирість і підступність, радість і розчарування, що й викликало чимало запитань до автора. На кінець зустрічі Микола Мартинюк відповів на них, а також на бліц-опитування «55 запитань за 5 хвилин», розповів про себе.


Автограф від улюбленого письменника.
 

 

Telegram Channel