Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Анна Скороход: «Зарплати» в конвертах «слугам» видають заступники Арахамії» (Відео)

За особливу думку пані Скороход виключили з фракції «Слуга народу» 15 листопада 2019 року.

Фото «Українська правда».

Анна Скороход: «Зарплати» в конвертах «слугам» видають заступники Арахамії» (Відео)

Платять від 5 до 15 тисяч доларів

Анна Скороход, виключена із фракції «Слуга народу» нардепка, заявила, що її колишні колеги по фракції отримують зарплати в конвертах, які видають заступники голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії. Цю тезу пані Скороход озвучила в програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою» на «5 каналі», інформує «Українська правда».

Вона стверджує, що нардепи отримують «винагороду» за результатами роботи у кінці місяця. Звичайним «слугам» платять по $5 тисяч доларів, тим, хто займає керівні посади у фракції – $15 тисяч. 

Звичайним «слугам» платять по $5 тисяч доларів, тим, хто займає керівні посади у фракції – $15 тисяч. 

Гроші видають кожному особисто на руки готівкою. 

«Як мені казали, то зами фракцій», – відповіла на запитання, хто саме є «касиром» у партії. 

Конкретні прізвища Скороход не назвала, посилаючись на те, що давала свідчення Національному антикорупційному бюро. 

«Я з самого початку, ще мене в цьому звинувачували, що я не голосую, що не підтримую партію, але насправді я багато законопроєктів підтримувала. Але не ті закони, які бачила лобістськими, які аргументувала, і ми ще багато сварились з цьому приводу і на фракціях теж», – сказала нардепка. 

Колишня «слуга» також згадала звинувачення Арахамії у тому, що вона сама платила нардепам та лобіювала інтереси бізнес-груп. Вона дорікнула йому, що зустрічного позову про спростування її слів він так і не подав, а вона ж, навпаки, позивається до голови фракції.

Також Скороход вважає, що Арахамії варто заборонити виступати на телебаченні та давати коментарі. «Будь ласка, забороніть йому з’являтись і щось коментувати. Бо коли він наговорить тієї дурні, що він говорить, то потім ніхто не знає, як її розгрібати», – прокоментувала вона заяви лідера «Слуги народу» про водопостачання до Криму. 

 

Telegram Channel