Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З'явився навчальний курс «Смартфон для батьків»

Учітесь, дивіться...

Фото з відкритих джерел

З'явився навчальний курс «Смартфон для батьків»

Він містить 10 інтерактивних відеоуроків, які допоможуть початківцям дізнатися про можливості смартфона та опанувати базові онлайн-сервіси

Міністерство цифрової трансформації у запустило проєкт «Дія. Цифрова освіта», який має підвищити рівень цифрової грамотності українців. На платформі було три освітні серіали: базовий серіал із цифрової грамотності, серіал із цифрової грамотності для вчителів і серіал для батьків «Онлайн-безпека дітей». Зараз з’явився ще один курс —  «Смартфон для батьків», повідомляє сайт Мінцифри, інформує Детектор медіа. Він пояснює, зокрема, як завантажувати мобільні додатки, робити відео-дзвінки, підключати мобільний інтернет, захистити смартфон від вірусів, знімати на гаджет відео тощо.

Зараз з’явився ще один курс —  «Смартфон для батьків», повідомляє сайт Мінцифри. Він пояснює, зокрема, як завантажувати мобільні додатки, робити відео-дзвінки, підключати мобільний інтернет, захистити смартфон від вірусів, знімати на гаджет відео тощо.

Курс є за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/courses/gostiovy-kurs-smartfon-dlia-batkiv

«Завдяки курсу кожен охочий зможе безкоштовно дізнатися, як встановлювати різні корисні додатки на смартфон, наприклад, додаток Дія, як налаштовувати мобільний інтернет, як спілкуватися з рідними в месенджері, як робити відеодзвінки та слухати музику», — сказала Валерія Іонан, заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Telegram Channel