Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Двоє у балаклавах напали на пенсіонерку і вкрали... харчі

У результаті погроз чоловіки викрали у пенсіонерки 1,3 тисячі гривень, золоту каблучку та продукти харчування.

Ілюстрація

Двоє у балаклавах напали на пенсіонерку і вкрали... харчі

На Миколаївщині зловмисники погрожували жінці ножем

У селі Тамарина Снігурівського району двоє чоловіків у балаклавах вдерлися до будинку пенсіонерки та, погрожуючи зброєю, вчинили пограбування. Про це повідомили у правоохоронних органах, пише УНН.

Так, за інформацією правоохоронців, 26 лютого двоє чоловіків, одягнуті у балаклави та озброєні ножем, потрапили до приватного будинку пенсіонерки. Після чого зловмисники почали погрожувати літній жінці ножем. У результаті погроз чоловіки викрали у пенсіонерки 1,3 тисячі гривень, золоту каблучку та продукти харчування, після чого зникли з місця злочину.

У результаті погроз чоловіки викрали у пенсіонерки 1,3 тисячі гривень, золоту каблучку та продукти харчування, після чого зникли з місця злочину.

Згодом, після проведення слідчих дій, правоохоронці затримали грабіжників. Ними виявилися місцеві жителі 1994 та 2001 року народження. Наразі було розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, цього тижня, 24 лютого, у селі Холодна Балка Біляївського району, що на Одещині, зловмисники в спецодязі працівників Служби безпеки України вдерлися в будинок підприємця та вчинили пограбування.

Telegram Channel