Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські школярі перемогли на Всеукраїнському чемпіонаті інформаційних технологій

Двоє слухачів Волинської обласної МАН потрапили до суперфіналу та здобули золоту та срібну медаль у секції «Web-розробки»! 

Фото: ВО МАН

Волинські школярі перемогли на Всеукраїнському чемпіонаті інформаційних технологій

З 25 по 28 лютого 2020 року у м. Києві відбувся XXI Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2020» та XІ національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2020»

Перемогу у чемпіонаті виборювали понад 140 учнів та вихованців закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти, студентів закладів вищої освіти з усіх куточків України. Його організували Міносвіти і науки України та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Розроблений сайт «Бюро знахідок Enigma» - один з перших в Україні та на Волині спеціалізованих сайтів для знахідок речей.

В результаті проведених змагань двоє слухачів Волинської обласної МАН потрапили до суперфіналу та здобули золоту та срібну медаль у секції «Web-розробки»!

Перше місце завоював Назар Демчук, учень 10 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради», з авторським проектом «Розробка сервісу «InfoSeller»». Веб-додаток дозволяє будь-якому магазину використовувати QR-коди для зручного показу додаткової інформації про товар та надає можливість користувачам залишати відгуки про товар та оцінювати його.

Друге місце зайняв Дмитро Солтисюк, учень 10 класу  комунального закладу «Луцька гімназія №18 Луцької міської ради Волинської області», з авторським проектом  «Бюро знахідок  «Enigma»». Розроблений сайт «Бюро знахідок Enigma» - один з перших в Україні та на Волині спеціалізованих сайтів для знахідок речей.

Вітаємо юних програмістів з важливим досягненням та бажаємо нових творчих злетів!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel