Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинські фермери підтримали звернення про дисятиліття захисту прав фермерських господарств

На зїзді фермери виступили єдиною силою.

farmer-ukr.com

Волинські фермери підтримали звернення про дисятиліття захисту прав фермерських господарств

На з’їзді фермери прийняли звернення до Президента, до уряду та Верховної Ради проголосити десятиліття захисту прав фермерських господарств

Участь у 30 ювілейному з’їзді Асоціації фермерів України взяла волинська делегація.

На з’їзді фермери прийняли звернення до Президента, до уряду та Верховної Ради проголосити десятиліття захисту прав фермерських господарств.

Першим пунктом звернення йде вимога відізвати законопроєкт про землю сільськогосподарського призначення та кодекс про працю (останній законопроєкт новий уряд вже відкликав).  

Першим пунктом звернення йде вимога відізвати законопроєкт про землю сільськогосподарського призначення та кодекс про працю (останній законопроєкт новий уряд вже відкликав). Так само фермери вимагали відкликати законопроєкт про обслуговуючу кооперації, бо на їхню думку такий закон навпаки знищить кооперацію.

– Від Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині ми добавили у проєкт пункт про спрощення перевірок для фермерів, оскільки вони не мають в штаті інженерів з безпеки праці, юристів тощо, – зазначив голова Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині Руслан Хомич. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel