Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянка презентує в Іспанії соціальний проект для жінок, які втратили близьких на війні

Ірина Смірнова змогла згуртувати рідних Героїв навколо корисної справи,

Волинь-нова

Волинянка презентує в Іспанії соціальний проект для жінок, які втратили близьких на війні

Мешканка Володимира-Волинського, волонтерка, дружина загиблого учасника АТО Ірина Смірнова в ці дні перебуває у Іспанії на запрошення тамтешньої української діаспори

Жінка презентуватиме там свій соціальний проєкт «Нить продовження життя» в Українській школі «Мрія» в столиці Каталонії. Захід, на який прибули волинянки, відбудеться за підтримки Генерального консульства України в Барселоні.

Два роки тому Ірина Смирнова об’єднала у благодійному проекті «Нить продовження життя» знедолених жінок, які втратили синів, чоловіків, і знайшли душевну розраду у вишиванні бісером, нитками та стрічками.

Пані Ірина довгих дев’ять місяців шукала свого коханого Сергія, бійця 51-шої окремої механізованої бригади, який зник безвісти під час виходу з Іловайського котла. Врешті, пройшовши «сім кіл пекла», дружина змогла повернути рештки тіла Героя до рідного міста для поховання. А згодом, зібравшись з моральними силами, два роки тому Ірина Смирнова об’єднала у благодійному проекті «Нить продовження життя» знедолених жінок, які втратили синів, чоловіків, і знайшли душевну розраду у вишиванні бісером, нитками та стрічками.

Про життєву позицію цієї мужньої жінки невдовзі читайте у «Волині». 

Telegram Channel