Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Коронавірус: відому українську співачку і її сестру не хотіли пускати в літак у Сінгапурі

«У той момент я вже трохи почала панікувати, що я не потраплю додому».

Главком.

Коронавірус: відому українську співачку і її сестру не хотіли пускати в літак у Сінгапурі

Співачка розповіла, як її перевіряли на коронавірус

Злата Огневич, яка раніше шокувала новиною про глибоку депресію, розповіла, як її перевіряли на коронавірус в сінгапурському аеропорту. Співачку і її сестру не хотіли пускати на літак в Україну.
Злата Огневич згадала своє повернення додому після відпочинку на Балі. В інтерв’ю з Катею Осадчою співачка зізналася, що її могли не пустити на літак, повідомляє «Главком» з посиланям на «Сегодня».

Артистка також додала, що не боїться коронавіруса, бо є багато хвороб, від яких також вмирають люди.

«В аеропорту Сінгапуру нас перевіряли на температуру, і мене та мою сестру не хотіли садити в літак додому в Україну. Ми показуємо наші документи і говоримо, що через 10 хвилин закінчується наша посадка», – коментує Злата.
За словами дівчини, у них з сестрою поцікавилися, чи не були вони в Китаї, на що ті відповіли негативно. «У той момент я вже трохи почала панікувати, що я не потраплю додому», – ділиться Огневич.
Артистка також додала, що не боїться коронавіруса, бо є багато хвороб, від яких також вмирають люди. «У світі дуже багато людей помирають від інших хвороб в значній кількості. Не в такий, в який вмирають від коронавіруса. Це все роздута історія», – підсумувала вона.

Джерело: Главком.
Telegram Channel