Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Кожне слово Зеленського посилює передчуття війни, – Княжицький

«Путіну не потрібна «дворова дипломатія», йому потрібна «дворова підпорядкованість».

ЄС.

Кожне слово Зеленського посилює передчуття війни, – Княжицький

Народний депутат від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький заявив, що багатовекторність політики Володимира Зеленського заганяє Україну в глухий кут

Про це Княжицький написав у facebook.

«Кожне слово Зеленського посилює передчуття війни. Ні, я розумію цю логіку : ми погодимося на вимогу Росії подавати воду в Крим. А щоб не звинуватили у зраді, сваритимемо Путіна і будемо розказувати про приреченість тоталітарних режимів. А ще натиснемо на Путіна і скажемо, що у нього є рік. А то ми йому !... Що ми йому, ми ще не вирішили, правда», - зауважив Княжицький.

За його словами, через таку політику гине все більше українців.

Багатовекторність Зеленського, схоже полягає у провокації конфліктів і на Сході, і на Заході . Не навмисних, а через самовпевнену нефаховість. Тому страшно.

«За перший тиждень березня лише за офіційними даними понад 20 поранений і 4 загиблих. «Путіну не потрібна «дворова дипломатія», йому потрібна «дворова підпорядкованість». І перемогти його можна не піддавками, а потім примітивним шантажем , а потім заграванням», - написав Княжицький.

На його переконання Путін можна перемогти реформами, посиленням обороноздатності, інтеграцією у НАТО та ЄС, підтримкою союзників з G7.

«Бо війна з так званими «соросятами», створення коаліції з ОПЗЖ та корумпованими групами і одночасно образи Путіна лише дратують останнього і залишають нас без підтримки перших у війні з Росією. Багатовекторність Зеленського, схоже полягає у провокації конфліктів і на Сході, і на Заході . Не навмисних, а через самовпевнену нефаховість. Тому страшно», - вважає Княжицький.

Джерело: Еспресо.
Telegram Channel