Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ще троє білорусів інфікувалися коронавірусом – до цієї країни навіть боїться їхати місія МВФ

Йдеться про країну, з якою Волинь та Рівненщина межують безпосередньо...

Фото: Українська правда

Ще троє білорусів інфікувалися коронавірусом – до цієї країни навіть боїться їхати місія МВФ

Загалом у вотчині бацьки Лукашенка вже захворіло дев'ятеро людей

У Білорусі зафіксовано ще три випадки інфікування коронавірусом, візит місії Міжнародного валютного фонду до країни перенесено на невизначений термін.  

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на «Інтерфакс-Захід», міністра охорони здоров'я Білорусі Володимира Караніка та повідомлення представництва МВФ.

Йдеться про контакти першого рівня - людей, котрі безпосередньо контактували з уже хворими, які на період карантину були поміщені до медичних закладів і там проходили обстеження. 

«Троє пацієнтів показали позитивний результат РНК коронавірусу ... Йдеться про контакти першого рівня - людей, котрі безпосередньо контактували з уже хворими, які на період карантину були поміщені до медичних закладів і там проходили обстеження». 

«Якщо їх повторні тести дадуть позитивний результат, то ми зможемо говорити про те, що кількість хворих у Білорусі сягнула 9 осіб. Поки що ми очікуємо підтвердження результату їхніх аналізів». 

У місії МВФ у свою чергу зазначили, що візит місії перенесено на невизначений термін через ситуацію з коронавірусом у світі. 

«Місія переноситься на невизначений термін. Це пов'язано з обмеженнями на переміщення співробітників фонду, які введено у зв'язку з ситуацією навколо коронавірусу у світі».  

Планувалося, що традиційна оглядова місія в рамках ст. IV Статуту МВФ працюватиме в Мінську 19-30 березня.

Telegram Channel