Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку стерилізують понад 200 безпритульних псів

Нічого собі!

Фото: poltava.to

У Луцьку стерилізують понад 200 безпритульних псів

Незабаром буде підписано Меморандум про співробітництво між виконавчим комітетом Луцької міської ради, неприбутковим благодійним фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна»

Незабаром представники ТОВ «Чотири лапи Україна» будуть безкоштовно проводити стерилізацію безпритульних собак в Луцьку та навчати нових методик працівників КП Ласка. За цей час планується провести вакцинацію, стерилізацію, дегільментизацію та кліпсування більше 200 тварин.

Незабаром буде підписано Меморандум про співробітництво між виконавчим комітетом Луцької міської ради, неприбутковим благодійним фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна».

Згідно з Меморандумом, неприбутковий благодійний фонд FOUR PAWS International виділяє кошти на те, щоб представники ТОВ «Чотири лапи України» провели стерилізацію безпритульних тварин та навчання персоналу сучасним технологіям.

Спеціалістів навчатимуть тому, як відловлювати безпритульних тварин, проводити стерилізацію, вакцинацію, дегільментизацію і кліпсування.

Команда прибуде у складі двох лікарів, ловця, доглядальника, адміністратора.

В Україні ТОВ «Чотири лапи Україна» з 2012 року. Вони вже побували в більш ніж 40 містах України, було стерилізовано близько 20 тисяч безпритульних тварин і тепер будуть працювати у Луцьку, на базі КП Ласка. Команда прибуде у складі двох лікарів, ловця, доглядальника, адміністратора. Представники організації прибудуть в місто на трьох машинах: у них є мобільна клініка-амбулаторія, машина для відлову. Вони поділяться з нами унікальним ветеринарним досвідом.

Після завершення проекту у місті буде стерилізовано чимало собак. А працівники КП Ласка отримають нові знання та унікальний досвід щодо проведення цих операцій, як результат, вони зможуть якісно та кваліфіковано виконувати роботу. Ми співпрацюватимемо з ТОВ «Чотири лапи Україна» й надалі, в тому числі щодо підвищення адопції, тобто знаходження господарів для тварин.

Міжнародний благодійний фонд «FOUR PAWS International» (Чотири лапи) - це міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах. Організація заснована Хейлі Дунглером у 1988 році, прагне допомогти тваринам у біді. Серед напрямків роботи - стерилізація, вакцинація тварин.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel