Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ірина Фріз: Міністр оборони, який заявляє про недосяжність стандартів НАТО для України, має піти у відставку

«Я думаю, що від цього міністра оборони нам взагалі нічого не світить з огляду на розбудову обороноздатності нашої держави».

ЄС.

Ірина Фріз: Міністр оборони, який заявляє про недосяжність стандартів НАТО для України, має піти у відставку

Міністр оборони після антиконституційної заяви про недосяжність стандартів НАТО для України має піти у відставку. Про це сказала народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз в коментарі «Прямому»

«Я думаю, що від цього міністра оборони нам взагалі нічого не світить з огляду на розбудову обороноздатності нашої держави. Чому? Тому що це уряд реваншистів. Міністр оборони, який стверджує подібні речі, має піти у відставку, тому що він є ворогом нашої держави. За 5 років президентства Порошенка наша співпраця з НАТО була найбільшою і ніколи б НАТО не підтримувала нас в такий спосіб, як ми мали можливість демонструвати відповідність і готовність впроваджувати стандарти і критерії НАТО в ЗСУ. Мені приємно, що Сили Спецоперацій мають сьогодні акредитацію і можливість брати участь у спільних навчаннях, які проводять країни НАТО. Тому міністр оборони, який стверджує подібні речі, є ворог нашої держави і має піти у відставку. Тому що такий уряд реваншистів, який спочатку подає воду в окупований Крим, а потім говорить «НАТО, гудбай», Україні не потрібен», – сказала Фріз.

Вона наголосила, що Зеленський не розуміється на військовій справі.

Вона наголосила, що Зеленський не розуміється на військовій справі.

«У нас Верховний Головнокомандувач Зеленський людина неадекватна, тому коли він робить відведення односторонньо, збільшуючи сіру зону, залишаючи українських громадян сам на сам з бандформуваннями сепаратистів, які заходять, дають можливість працювати ДРГ супротивника – і зараз він продовжує говорити, що «надо просто перестать постреливать», то це людина неадекватна. На жаль, ми маємо Верховного Головнокомандувача, який не розуміється ані на військовій справі, ані над тим, яким чином керувати ЗСУ, щоб захищати державу Україну, нашу незалежність і наш суверенітет», – додала депутат.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel