Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Із зони ООС повернулися співробітники податкової міліції Волині

Із поверненням до мирного життя!

ДФС у Волинській області

Із зони ООС повернулися співробітники податкової міліції Волині

Їх урочисто зустріли колеги

Четверо співробітників податкової міліції Волині після  служби в зоні ООС повернулися на Волинь.

З нагоди успішного завершення виконання завдань із захисту економічних інтересів держави колег вітали начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук та начальник оперативного управління ГУ ДФС в області Ярослав Павлючик. Вперше на такий захід до ГУ ДФС  Волинській області завітали заступник голови Волинської ОДА Олександр Троханенко та помічник голови Волинської ОДА Анатолій Костик.

Відтак, двоє новоприбулих із зони ООС співробітників податкової міліції отримали подяки від голови Волинської ОДА. Ще двом колегам подяки вручила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.   

Кожному, хто повертається зі сходу, ми традиційно бажаємо адаптації до мирних умови та швидкого повернення до виконання професійних обов’язків.

«Реальні умови служби співробітників податкової міліції, за кілька кроків від фронту, окрім належної фізичної та моральної підготовки, вимагають ще й особливих знань. Кожна ротація засвідчує, що співробітники податкової міліції Волині мають відмінний професійний рівень, високі морально-вольові якості, необхідні для несення служби у складних умовах в зоні розмежування на сході країни», - наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

 

 Начальник оперативного управління ГУ ДФС в області Ярослав Павлючик відзначив, що завдання з протидії нелегальним потокам товарів, вантажів та транспортних засобів волиняни – представники спецпідрозділу оперативного забезпечення зони АТО та ООС, завжди виконували і виконуватимуть на високому професійному рівні. «Кожному, хто повертається зі сходу, ми традиційно бажаємо адаптації до мирних умови та швидкого повернення до виконання професійних обов’язків. Впевнений, що знання і навички, отримані в зоні ООС, дозволяють на значно вищому професійному рівні протидіяти економічним злочинам», - підкреслив Ярослав Павлючик.

Нагадаємо, що захист економічних інтересів є одним з першочергових завдань фіскалів під час несення служби в районі проведення ООС.

Джерело: Головне управління ДФС у Волинській області
Telegram Channel