Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Любомльському районі освітні заклади стали більш сучасними (Фото)

Щоб маленьким школярам було затишно і тепло в країні знань.

Ігор Гузь - офіційна сторінка

У Любомльському районі освітні заклади стали більш сучасними (Фото)

Помічники народного депутата Ігоря Гузя працювали у селах Любомльського району – Заозерне, Згорани, Лисняки, Сильне. Вони зустрічалися з представниками закладів освіти та медицини району й вивчали проблематику в громадах. Також інспектували об’єкти, на які парламентар залучив кошти державного бюджету

Для Заозернянської загальноосвітньої школи І ступенів за сприяння нардепа придбали класні дошки, оргтехніку. Закупили оргтехніку і в місцевий садочок. А на території села облаштувати дитячо-спортивний майданчик.

 

 У Згоранах за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток, які залучив обранець, придбали меблі в садочок, у школі замінили старі вікна на енергоощадні, купили оргтехніку та музичну апаратуру для обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Згорани». Для малечі села облаштували дитмайданчик.

 

 У Лисняках помічники оглянули придбані меблі та обладнання для потреб фельдшерсько-акушерського пункту, замінені у ньому двері.

 

 Дитмайданчики також встановили за ініціативи нардепа у селах Лисняки та Сильне. 

У школі замінили старі вікна на енергоощадні, купили оргтехніку та музичну апаратуру.

Окрім того, 1 200 000 гривень виділять з обласного бюджету на округ Ігоря Гузя. Парламентар звернувся до голови Волинської обласної ради, депутатського корпусу з проханням допомогти втілити уже розпочаті проєкти. Завдяки позитивному голосуванню обранців, на три такі об’єкти спрямують додаткові ресурси.

 

 

Йдеться про облаштування сучасного комплексу конструкцій для відпочинку дітей на території майбутньої рекреаційної зони на острові Риловиця, що у Володимирі-Волинському. Сам парк повністю планують завершити до літа. Парламентар раніше сприяв, щоб на ці потреби з державного бюджету спрямували 1 200 000 гривень. Отже, на розвиток дитячої інфраструктури на Риловиці скерують ще 500 000 тисяч гривень.

Також 450 000 гривень додатково надійде на реконструкцію спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8, що у селищі Благодатне. Там уже частину робіт зробили за кошти держбюджету – 800 000 гривен, залучених нардепом.

Для завершення облаштування майданчика зі штучним покриттям у центрі селища Іваничі додатково спрямують з обласного бюджету 250 000 гривень. Готовність спортмайданчика зі штучним покриттям – на високому рівні. Однак залишилися ще деякі роботи з благоустрою території, щоб здати об’єкт в експлуатацію. Раніше нардеп сприяв, щоб на майданчик спрямували 1 000 000 гривень з субвенції на соціально-економічний розвиток територій.

Джерело: Ігор Гузь - офіційна сторінка
Telegram Channel