Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Житель Алма-Ати зображував зараженого на коронавірус у вагоні метро, розлякуючи пасажирів

Поліцейські виявили жартівника, перевіряючи соціальні мережі

Дзеркало тижня

Житель Алма-Ати зображував зараженого на коронавірус у вагоні метро, розлякуючи пасажирів

Винуватця затримали за звинуваченням у дрібному хуліганстві

В Казахстані, де вже діє карантин через COVID-19, поліція затримала чоловіка, який імітував зараження коронавірусом, повідомляє прес-служба поліції Алма-Ати, передає Дзеркало тижня.

Поліцейські виявили хулігана, перевіряючи соціальні мережі. На сторінці порушника в Instagram було розміщено відеозапис «розіграшу», який 23-річний житель Алма-Ати влаштував в метро. Молодик посилено кашляв, прикидаючись хворим, що відлякувало інших пасажирів метрополітену.

Винуватця затримали за звинуваченням у дрібному хуліганстві і, за рішенням міжрайонного адміністративного суду Алма-Ати, засудили до адміністративного арешту на 10 діб.

Перед судом хуліган публічно розкаявся і вибачився за свою поведінку.

В Казахстані карантин введено з 13 березня — заборонені всі масові заходи, скасовані конференції, семінари та виставки, закриті розважальні заклади. На момент оголошення карантину випадків зараження коронавірусом в Казахстані не було, проте до теперішнього часу хворіють вже шестеро людей — четверо в Алма-Аті і двоє — у столиці країни, Нур-Султані.

Перед судом хуліган публічно розкаявся і вибачився за свою поведінку.

Згідно зі спостереженнями ВООЗ, епіцентр пандемії —COVID-19 перемістився з Китаю в Європу. На 14 березня кількість заражених у світі досягла 145 тисяч осіб.

Telegram Channel