Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку на боротьбу з коронавірусом виділили понад 5 млн грн

Сесія Луцької міської ради прийняла рішення про перерозподіл коштів.

Скрін з відео.

У Луцьку на боротьбу з коронавірусом виділили понад 5 млн грн

Ще на 6,5 млн грн збільшили резервний фонд для цих цілей

Сьогодні під час позачергової сесії Луцької міської ради на боротьбу з коронавірусом виділили 5,8 млн грн. З них 3,2 млн грн для Луцької міської клінічної лікарні для закупівлі 4 апаратів штучної вентиляції легень та 525 тис. грн для закупівлі концентрату кисню. Ще 2,13 млн грн виділили управлінню охорони здоров’я для придбання засобів дезинфекції, експрес-тестів тощо.

Ці кошти заплановано зняти з наступних видатків: 2,5 млн грн з ремонту на Привокзальній, 13 та 3,36 млн грн із зимового ремонту доріг. 

Ці кошти заплановано зняти з наступних видатків: 2,5 млн грн з ремонту амбулаторії на Привокзальній, 13 та 3,36 млн грн із зимового ремонту доріг.

Також депутати збільшили розмір резервного фонду на 6,3 млн грн за рахунок видатків на капітальний ремонт доріг. З резервного фонду виділять 1 млн грн лікарням для реалізації міських цільових програм.

Виконкому на час дії карантину надали повноваження проводити перерозподіл коштів між головними розпорядниками розміром до 10 млн грн, аби не збирати щоразу сесію міської ради.

Департаменту фінансів спільно з податковою доручили розробити проєкт рішення Луцької міської ради щодо зменшення податкового навантаження для підприємств, які зазнали збитків під час карантину.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel