Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волиняни за два місяці спрямували 55,5 мільйона гривень військового збору на підтримку національної армії

Відповідальні платники податків – запорука обороноздатності країни.

ЗСУ

Волиняни за два місяці спрямували 55,5 мільйона гривень військового збору на підтримку національної армії

На зміцнення обороноздатності країни в області зібрано на 20,6 відсотка коштів більше, ніж за аналогічний період торік

Жителі краю, котрі отримують легальну зарплату, протягом січня-лютого 2020 року сплатили до держбюджету 55,5 мільйона гривень військового збору. 

«Українська армія повинна мати достатньо коштів для захисту країни за будь-яких умов. Цей аргумент не потребує доведення, оскільки безпека та захист країни, відтак - кожного з нас, вимагають належного фінансування. Оскільки більшість господарюючих суб’єктів свідомі того, як важливо нині працювати легально, уникаючи фактів «тіньової» зайнятості, в області до держбюджету стабільно спрямовуються визначені законом платежі», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Лише тим, хто працює легально, держава гарантує соціальні стандарти. Тож факти тіньової зайнятості не можуть існувати в суспільстві, що прагне досягнути норм життя розвинутих країн.

Посадовець підкреслив, що оскільки використання неоформленої належним чином робочої сили не лише мінімізує податки до бюджету, а й позбавляє соціальних гарантій, то певну відповідальну позицію в питанні офіційного працевлаштування повинні мати і наймані працівники.

«Лише тим, хто працює легально, держава гарантує соціальні стандарти. Тож факти тіньової зайнятості не можуть існувати в суспільстві, що прагне досягнути норм життя розвинутих країн», - підсумував Олег Гирикович.

Джерело: Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.
Telegram Channel