Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Цуманській пущі провели моніторинг стану первоцвітів

Працівники Ківерцівського НПП «Цуманська Пуща» здійснили виїзд з метою винесення меж в натуру власних територій.

Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща"/ФБ

У Цуманській пущі провели моніторинг стану первоцвітів

На території виявлено підсніжник білосніжний, анемону дібровну, плаун річковий

Працівники Ківерцівського НПП «Цуманська Пуща» здійснили виїзд на територію Парку Берестянського, Горинського та Цуманського лісництв ДП «Цуманське ЛГ» з метою винесення меж в натуру власних територій на місцевості, інформує Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща»

Під час обстеження було встановлено наявність існуючих, додаткових та запропонованих інформаційних знаків і шлагбаумів з маркування їх GPS-координат.  

Під час обстеження було встановлено наявність існуючих, додаткових та запропонованих інформаційних знаків і шлагбаумів з маркування їх GPS-координат. Крім того, проведено моніторинг стану первоцвітів на даній території та виявлено підсніжник білосніжний, анемону дібровну, плаун річковий та інші.

В обстеженні взяли участь начальник Олицько-Цуманського природоохоронного науково-дослідного відділення Марчук М.В. та заступник Громик В.І., провідний інженер з природокористування Яскевич С.О., в.о. молодшого співробітника Мерленко Н.О., майстри з охорони природи Новосад Б.С. та Лойко В.О., інспектори з охорони природно-заповідного фонду Шкіль С.О., та Тачинський Т.О.

Telegram Channel