Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Тенісист Сергій Стаховський зізнався, що не вболіває за боксерів Усика, Ломаченка та Гвоздика через їхню сумнівну громадянську позицію

Сергій сказав те, що давно вже у багатьох крутилося на язиці...

Фото: btu.org.ua

Тенісист Сергій Стаховський зізнався, що не вболіває за боксерів Усика, Ломаченка та Гвоздика через їхню сумнівну громадянську позицію

Ймовірно, українці й надалі відмовлятимуться від підтримки спортсменів, які не приховують своєї симпатії до Росії

Екс-перша ракетка України Сергій Стаховський зізнався, що не вболіває за українських боксерів Олександра Усика, Василя Ломаченка та Олександра Гвоздика через їхні погляди і позиції.

Про це Стаховський сказав в інтерв'ю сайту Trіbuna.com, інформує УНІАН.

«Не дивлюся бої Ломаченка, Усика та Гвоздика. Востаннє Ломаченка дивився три чи чотири роки тому. В соцмережах був підписаний на кожного з них, але вже ні», - сказав тенісист.

Моє право, як українця і людини, яка народилася в Києві, не підтримувати таких боксерів.

«Це круті боксери. Вони, як можуть, прославляють, інколи хають Україну. Це спортсмени, які мають право на свою думку. Моє право, як українця і людини, яка народилася в Києві, не підтримувати таких боксерів», - додав Стаховський.

Він також відповів на питання, чи правильно, коли позиція боксерів щодо якихось речей перекреслює їх спортивні досягнення:

«Це моя позиція. Багато людей буде дивитися їхні бої. Не можна казати, що моя позиція – найправильніша. Це моє право зробити так. Можна не поділяти їх позицію, але підтримувати, як боксерів. Це нормально. Ми живемо у відвертій, відкритій, демократичній державі, де кожен має право робити те, що потрібне для нього. В рамках правового поля».

Стаховський також прокоментував інтерв'ю Гвоздика, в якому той висловив упевненість, що Росія не нападала на Україну:

«Чудак, якщо в тебе такі погляди, то Росія з радістю тебе забере. Або ДНР. Бери паспорт і давай. Ти ж вважаєш Україну настільки некоректною країною».

Telegram Channel