Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Медзакладам Маневиччини виділили додатково понад 4 мільйонів гривень

Сподіваємося, недуга нас не зачепить.

mpravda.by

Медзакладам Маневиччини виділили додатково понад 4 мільйонів гривень

Таке рішення прийняли депутати під час сесії районної ради

Було прийнято важливе рішення щодо виділення додаткових коштів для КП «Маневицька ЦРЛ» у сумі близько 3 млн грн., КП «Колківська РЛ» 200 тис грн., КП «Маневицький центр ПМСД» 1 млн грн. Ще майже на 1 млн грн. поповнили резервний фонд, кошти якого призначені для забезпечення невідкладних витрат на заходи, які не могли бути передбачені при затвердженні бюджетів або викликані надзвичайними обставинами. Частину грошей, які виділені на Колківську лікарню та на первинку також скерували на резервний фонд, оскільки відсутня програма, щоб їх напряму використовувати. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці колишній очільник Маневицької РДА Андрій Линдюк. Втім, на думку екс-чиновника, проблема в сфері медицини Маневиччини ще й у відсутності лікарів. Тож проблеми потрібно вирішувати комплексно, а не ситуативно.

Для декого ціллю було аби побільше і на що-небудь для будь-якої установи виділити коштів, бо самі гривні вирішать усі проблеми.

«Цифри, як для районного бюджету є суттєвими. Коли слухав декого з депутатів, то складалось враження, що чим більше коштів і не важливо на що саме ми їх виділимо, тим безпечніше себе будуть почуватись наші земляки. На жаль, це точно не так. Для декого ціллю було аби побільше і на що-небудь для будь-якої установи виділити коштів, бо самі гривні вирішать усі проблеми. Майже не говорили про лікарів, про їх мінімальні зарплати, про те, що у нас вже за пару місяців два молодих лікарі пішли працювати в інші лікарні, що нам потрібно не тільки про коронавірус думати, а й не забувати, що епідемія пройде, життя продовжиться, а що далі буде? Вірю, що наш край омине ця пошесть і Бог дасть розуму усім землякам, щоб дотримуватись санітарних правил, а тим хто приймає рішення також не відбере розуму і вони будуть думати не тільки про сьогоднішній, а й про завтрашній день! Головне не втрачати Віри, Людяності, Порядності і все буде добре!» – зазначив Андрій Линдюк.

Telegram Channel