Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Глава УГКЦ закликав владу оголосити і «політичний карантин»

«Не піддавайтеся спокусі при помочі карантинних заходів здійснювати переслідування або репресії по відношенню до ваших політичних опонентів».

Галицький кореспондент.

Глава УГКЦ закликав владу оголосити і «політичний карантин»

Глава УГКЦ закликав владу не ухвалювати під час карантину сумнівних рішень і не здійснювати переслідування та репресії проти опонентів

Оголосити політичний карантин в Україні закликав владу Глава УГКЦ Блаженнійший Святослав під час Літургії у Патріаршому соборі Воскресіння Христового. Він порадив можновладцям не піддаватися спокусі здійснювати переслідування проти політичних опонентів, прикриваючись карантином, і не ухвалювати рішення, які можуть викликати суспільний протест.

Не приймайте в момент такого болю, страждання людей тих рішень, які потребують всенародного обговорення, загальноі суспільної дискусії. Не приймайте таких рішень, які можуть створювати суспільну напругу.

«Звертаюся до нашої влади різних рівнів. У вас сьогодні тяжкий час. Ви мусите часом приймати надзвичайно складні непопулярні рішення, створюєте кризові штаби, аби швидко реагувати на нові виклики. Знайте, що ваша Церква є разом з вами. Але водночас закликаю вас - оголосіть політичний карантин в Україні. Не приймайте в момент такого болю, страждання людей тих рішень, які потребують всенародного обговорення, загальноі суспільної дискусії. Не приймайте таких рішень, які можуть створювати суспільну напругу. А ще більше - не піддавайтеся спокусі при помочі карантинних заходів здійснювати переслідування або репресії по відношенню до ваших політичних опонентів», - наголосив Блаженнійший Святослав.

Він закликав усіх до єдності та взаємопідтримки у ці складні для всього світу часи. «Давайте перед обличчям смертельної небезпеки залишимо все те, що нас роз’єднує. І об’єднаємося у служінні нашим людям», - наголосив Глава УГКЦ.

Джерело: Живе телебачення.
Telegram Channel