Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як село Кадище приєднати до Цуманської ОТГ

Шукають вихід із ситуації...

Фото: Facebook

Як село Кадище приєднати до Цуманської ОТГ

У Волинському регіональному офісі надали децентралізаційну консультацію

Керівник Волинського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Анатолій Пархом'юк та радник Андрій Погорілий консультували представників Цуманської об'єднаної територіальної громади – голову Анатолія Дорошука та керуючого справами, інформує ULEAD Волинський регіональний офіс Консультація з юридичних питань – про приєднання частини населеного пункту с. Кадище (розділено залізницею), що віднесено до території Дідичівської сільської ради до Цуманської селищної ОТГ.

У підсумку запропоновано звернутись до Волинської обласної державної адміністрації з клопотанням щодо внесення змін до перспективного плану формування території громад області. 

У підсумку запропоновано звернутись до Волинської обласної державної адміністрації з клопотанням щодо внесення змін до перспективного плану формування території громад області таким чином, що об’єднати населений пункт, скориставшись інструментами передбаченими в Законі «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Досягнуто згоди щодо підготовки відповідного листа. Роз’яснено інші шляхи вирішення ситуації. Зокрема, проінформовано, що проблема може бути вирішена у випадку ухвалення Закону про засади адміністративно-територіального устрою в Україні.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel