Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинський нардеп закликав державу почати друкувати гроші

Чи врятує емісія гривні та відмова від запозичень Україну?

Главком.

Волинський нардеп закликав державу почати друкувати гроші

На думку народного обранця Ігоря Палиці, емісія гривні допоможе пережити економічну кризу в умовах карантину. Він також закликав українську владу розвернутися боком до закордонних «друзів»

Пан Палиця, зокрема, зазначив у своєму дописі у Фейсбуці:

«Сьогодні імпорт товарів та послуг зменшився майже до нуля, сьогодні повністю зупинився виїзний туризм, а це означає, що валюта з країни немає куди виходити. Сьогодні люди проїдають останні гроші, тому що зупинилися майже всі можливості заробітку, від малих підприємців до великих підприємств, від ринків до торгових центрів, а це означає, що отриману гривню ніхто не побіжить міняти на валюту, а буде витрачати на проживання в умовах карантину. А це все означає, що ріст курсу долара та девальвація гривні немає і не буде мати ніяких передумов!
Так чому Кабмін і Нацбанк не починають емісію гривні, і не запускають її в економіку?! Чому Кабмін не починає прямі компенсації на виплату зарплат, комуналки і решта видатків підприємцям і підприємствам України, які несуть прямі збитки із-за простою при карантині, але продовжують виконувати свої забовязання перед працівниками і державою?! Чому Керівництво Держави забуло про свої прямі обов’язки-оберігати і захищати Народ України?! Чому Ви і надалі хочете розпродати Україну в надії на подачки зовні?!

Ви і надалі хочете розпродати Україну в надії на подачки зовні?!

Наше спасіння в наших руках! Ніколи і нікому, будь то західний, східний, північний чи заокеанський партнер ми не будемо потрібні сильними і процвітаючими!
Розверніться вже нарешті до Українців обличчям, а до закордонних «друзів» іншим боком, і повірте, ми всі разом справимося! Не гайте час!».

«Розверніться вже нарешті до Українців обличчям, а до закордонних «друзів» іншим боком».
«Розверніться вже нарешті до Українців обличчям, а до закордонних «друзів» іншим боком».

 Нагадаємо, що Ігор Палиця 3 березня 2019 року в ході голосуваня про призначення членів нового Кабінету Міністрів України віддав свій голос «ЗА».

 

Telegram Channel