Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що роблять спецпризначенці роти «Світязь» у Луцькому суді?

Дотримуйтеся правил карантину!

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Що роблять спецпризначенці роти «Світязь» у Луцькому суді?

На час карантинних заходів представникам Феміди запровадили особливий режим роботи

У зв’язку із запобіганням поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 серед співробітників та відвідувачів, наказом голови суду в Луцькому міськрайонному суді Волинської області запроваджено особливий режим роботи. Про це йдеться на сторінці суду у фейсбуці. 

Заборонено допуск у приміщення людей з ознаками респіраторних захворювань. Працівникам органу під час пропуску на робоче місце співробітники підрозділу особливого призначення «Світязь» здійснюють вимірювання температури безконтактним термометром. Прийом вхідної кореспонденції здійснюється через «Єдине вікно» у Луцьку за адресами: вулиція Лесі Українки, 24 та Конякіна, 3, засобами поштового зв’язку та через електронну пошту суду. Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами справи здійснюватимуться дистанційно.

Прийом вхідної кореспонденції здійснюється через «Єдине вікно» у Луцьку за адресами: вулиція Лесі Українки, 24 та Конякіна, 3, засобами поштового зв’язку та через електронну пошту суду.

Зупинено розгляд справ у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу та припинено їх пропуск до будівлі суду, окрім невідкладних судових розглядів. Також обмежено доступ до приміщень суду особам, які не є учасниками процесу.

У судовому органі наголошують, що для відвідування луцького міськрайонного суду Волинської області наявність захисної маски – обов’язкова!

 

 

Джерело: Луцький міськрайонний суд Волинської області
Telegram Channel