Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Захист медиків та економіки – Порошенко про невідкладні завдання влади (відео)

«Ми категорично проти зняття статей підтримки фермерів. Потрібно разом боротися з підвищенням цін, подорожчанням продуктів».

ЄС.

Захист медиків та економіки – Порошенко про невідкладні завдання влади (відео)

Антикризовий штаб при президенті має працювати за участі урядовців та представників парламенту

Пріоритетні завдання – забезпечення медичних працівників, захист людей пенсійного віку і термінові антикризові економічні заходи. Про це заявив п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Про перебіг дискусії на розширеній нараді у парламенті на своїй сторінці у Facebook написала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко.

Уряд, на жаль, подав дуже розбалансовані пропозиції, ідею створення стабілізаційного фонду, в якому мова не так про підтримку медицини і лікарів, як про виплати зовнішніх боргів.

«Уряд, на жаль, подав дуже розбалансовані пропозиції, ідею створення стабілізаційного фонду, в якому мова не так про підтримку медицини і лікарів, як про виплати зовнішніх боргів. П. Порошенко визначив позицію «Європейської Солідарності» – антикризовий штаб при президентові має працювати за участі урядовців і депутатів, пріоритет має бути – захист літніх людей, медиків і захист економіки. Катастрофа відбувається з компенсацією ПДВ, яке знову, як в часи Азарова, коригується в ручному режимі. Ми категорично проти зняття статей підтримки фермерів. Потрібно разом боротися з підвищенням цін, подорожчанням продуктів. Держава має тут захистити найбідніших, найнезахищиненіших, через створення фонду продуктового для стабілізації цін на найнеобхідніші продукти. Також П. Порошенко виступив з ініціативою зеленого коридору і повітряного мосту для доставок гуманітарної медичної допомоги для боротьби з короновірусом», – повідомляє Ірина Геращенко.

Петро Порошенко дав коментар журналістам після засідання Погоджувальної ради:

Джерело: ЄС.
Telegram Channel