Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Після фрази «Одеса - російське місто» розпочалася масова бійка

Власник автомобіля таки зняв портрет Сталіна.

dumskaya.net

Після фрази «Одеса - російське місто» розпочалася масова бійка

Конфлікт у південному місті трапився через портрет Сталіна на автомобілі

«Одеські патріоти на Марсельській вулиці побачили припаркований автомобіль, на склі якого було зображення Йосипа Сталіна. Машина належить власнику майстерні з ремонту техніки, розташованої на цій же вулиці, якому раніше вже робили зауваження про заборонену символіки», - повідомив «Думській« активіст Дем'ян Ганул, передає LB.ua.

Після прибуття патрульної поліції на місце подій також прибули «бійці» неіснуючої армії ОНР. Після того, як з боку опонентів пішли в обіг фрази типу «Одеса - російське місто», почалася масова бійка.

За його словами, власника машини попросили зняти наклейку. Він відмовився. Активісти викликали поліцію.

«Після прибуття патрульної поліції на місце подій також прибули «бійці» неіснуючої армії ОНР. Після того, як з боку опонентів пішли в обіг фрази типу «Одеса - російське місто», почалася масова бійка», - написав Ганул на своїй сторінці в facebook.

У результаті зіткнення ніхто серйозно не постраждав. В результаті власник автомобіля зняв портрет Сталіна.

У поліції повідомили про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.436-1 КК (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки і пропаганда комуністичного і націонал-соціалістичного тоталітарних режимів).

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

Власником автомобіля виявився 45-річний одесит.

Telegram Channel