Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Нововолинську лікарню госпіталізували двох осіб з підозрою на коронавірус

Медики звертаються до людей: якщо ви були за кордоном і маєте прояви респіраторних інфекцій, не виходьте з дому

pixabay.com

У Нововолинську лікарню госпіталізували двох осіб з підозрою на коронавірус

Міська влада доручила створити мобільні бригади для перевірки підозр на коронавірус удома

В інфекційне відділення Нововолинської центральної міської лікарні госпіталізовано двоє осіб з підозрою на коронавірус, інформує сайт Нововолинської міськради.

Серед них – жителька Локачинського району, у якої експрес-тест показав негативний результат, та нововолинець, котрий 28 березня  після 16-ої години разом із дружиною звернувся до Нововолинського центру ПМСД. 

Подружжю провели експрес-тест на COVID-19, який у чоловіка дав позитивний результат, а у жінки тест не підтвердив наявність коронавірусної інфекції.

Для уточнення діагнозу аналізи обох пацієнтів, які  перебувають під спостереженням у Нововолинській ЦМЛ і отримують необхідне лікування, направлено на ПЛР-тестування.

Проведено дезінфекцію під’їзду у будинку, де проживає подружжя. Подружжю провели експрес-тест на COVID-19, який у чоловіка дав позитивний результат, а у жінки тест не підтвердив наявність коронавірусної інфекції. Вона перебуває на самоізоляції вдома.

Для конкретизації алгоритму дій усіх служб у разі виявлення підозри на коронавірус 29 березня у міській раді  відбулося засідання оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації під керівництвом першого заступника міського голови, секретаря ради Андрія Сторонського.

Telegram Channel