Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Петро Порошенко закликав прем’єра Шмигаля урізати високі зарплати всім, окрім лікарів та військових

«Ми домовилися про те, що залишаються у нас високі заробітні плати тільки в лікарів, які боряться з коронавірусом, і військовослужбовців, які є на фронті».

ЄС.

Петро Порошенко закликав прем’єра Шмигаля урізати високі зарплати всім, окрім лікарів та військових

Україна потребує системних кроків для подолання наслідків епідемії та економічної кризи – так, як це було зроблено у 14-15 роках, коли при порожній держскарбниці вдалося організувати оборону держави

 Про це під час погоджувальної ради заявив лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко. Він закликав, зокрема, скоротити високі зарплати всім, окрім лікарів та військових. 

У нас на сьогодні прокурорські, ДБРівські та інші люди, які не відносяться до військовослужбовців, живуть «приспівуючи», і їм за цим проектом ніяких обмежень немає.

«Я хочу звернутися до прем’єр–міністра. Ви дійсно врахували вчорашню пропозицію щодо обмеження заробітних плат всім державним службовцям, але в країні є не тільки державні службовці. Ми домовилися про те, що залишаються у нас високі заробітні плати тільки в лікарів, які боряться з коронавірусом, і військовослужбовців, які є на фронті. У нас на сьогодні прокурорські, ДБРівські та інші люди, які не відносяться до військовослужбовців, живуть «приспівуючи», і їм за цим проектом ніяких обмежень немає».

Джерело: ЄС.
Telegram Channel