Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Справу щодо порушника карантину у Локачинському районі направлено у суд

За порушення умов карантину передбачено штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

ztv.zp.ua

Справу щодо порушника карантину у Локачинському районі направлено у суд

По місцю проживання заробітчанина, який повернувся із Польщі, поліцейські склали адміністративний протокол

Працівники Локачинського відділення поліції продовжують проводити на території району профілактичні заходи щодо запобігання поширення короновірусної інфекції COVID 19, інформує Локачинське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

На лінію «102» надійшло повідомлення від жительки району, про те, що односельчанин повернувся з заробітків з Польщі та не дотримується режиму самоізоляції. При виїзді по місцю проживання заробітчанина, працівниками поліції складено адміністративний протокол за ст.44-3 КУпАП. Матеріали скеровано для розгляду в Локачинський районний суд.

На лінію «102» надійшло повідомлення від жительки району, про те, що односельчанин повернувся з заробітків з Польщі та не дотримується режиму самоізоляції.  

Нагадуємо, що відповідальність за скоєне правопорушення передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень, на посадових осіб-34-170 тисяч гривень. За зараження або дії, які призвели до цього передбачена кримінальна відповідальність згідно ст.325 Кримінального кодексу України, такі дії каратимуться штрафом від 17 до 51 тисячі гривень, або позбавленням волі від п'яти до восьми років, якщо це спричинило смерть.

А тому керівництво поліції вкотре звертається до громадян з проханням дотримуватись правил карантину та санітарно-гігієнічних норм.

Telegram Channel