Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Зараз ми маємо війну прямо тут», - Тетяна Щербак  про поширення коронавірусу на Волині

"Щодо забезпечення, то ми робимо все, щоб в числі перших отримати всі необхідні засоби для захисту медиків і населення", - каже Тетяна Щербак.

Ілюстрація

«Зараз ми маємо війну прямо тут», - Тетяна Щербак про поширення коронавірусу на Волині

Вона наголосила, що правил карантину потрібно дотримуватись й надалі. Чим більше будемо самоізолюватися і сидіти вдома, тим менше шансів захворіти

- Сьогодні ми намагаємося забезпечити лікарів усім необхідним. Не все є, але кожного дня щось отримуємо: костюми, рукавички, антибактеріальні засоби, окуляри, бахіли. Першочергове завдання – вберегти лікарів від зараження. Бо зараз ми маємо війну прямо тут», – сказала Тетяна Щербак.

Про ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції у Волинській області говорила заступниця голови облдержадміністрації сьогодні під час онлайн-брифінгу.

- Побудьте з сім’єю, пограйте з дітьми в  ігри, повчіть з ними уроки. Бережіть себе і своїх рідних, - сказала Тетяна Щербак. - А щодо забезпечення, то ми робимо все, щоб в числі перших отримати всі необхідні засоби для захисту медиків і населення. Нас докоряли, що немає масок – підіть в аптеки, де вони є, у нас є тести і ми їх робимо. За 30 березня у нашій лабораторії зробили 12 тестів на коронавірус.

Telegram Channel