Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
За організацію діяльності підпільної гуральні волинянин постане перед судом

Лучанин штампував горілку вдома.

agronews.ua

За організацію діяльності підпільної гуральні волинянин постане перед судом

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконні оборудки з контрафактними алкогольними напоями, вчинені 47-річним мешканцем Луцька

Із серпня 2019 по лютий 2020 року він налагодив виробництво й зберігав з метою збуту незаконно виготовлені алкогольні напої.

При цьому пляшки із контрафактною горілкою були марковані підробленими етикетками відомих виробників різних торгових марок і на них були наклеєні так само підроблені марки акцизного податку.

Пляшки із контрафактною горілкою були марковані підробленими етикетками відомих виробників різних торгових марок і на них були наклеєні так само підроблені марки акцизного податку.  

Під час огляду підпільного цеху правоохоронці вилучили велику кількість готової продукції та обладнання для її виробництва і розливу. Тепер його обвинувачують у незаконному виготовленні алкогольних напоїв, їх зберіганні з метою збуту, а також у придбанні, зберіганні з метою використання при продажу товарів підроблених марок акцизного податку.

Далі – слово за судом. Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.

Наталка МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора області

Telegram Channel