Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Княжицький: голосування за ринок землі і за закон про банки показало – хто рятує Україну, а хто служить олігархам

«У Зеленського був вибір: або стати останнім президентом, дати країну на розграбунок олігархам, які привели його до влади, або відчути власну відповідальність за Україну. Він, Слава Богу вибрав друге».

ЄС.

Княжицький: голосування за ринок землі і за закон про банки показало – хто рятує Україну, а хто служить олігархам

Голосування за закон про банки і закон про землю чітко проводить водорозділ між тими, хто за європейську Україну і тими, хто за олігархічну або проросійську

Про це народний депутат від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«У нас фінансова криза з двох причин: нефахове управління влади Зеленського і пандемія. Друге наклалося на перше. Бюджет порожній. Отже ми або входимо в дестабілізацію, програємо війну, дерибанимо країну між олігархами, або беремо кошти у МВФ. МВФ – єдине джерело на сьогодні. І структура, яка спрямовує Україну до європейської ринкової економіки з верховенством права. МВФ вимагав закону про ринок землі за європейською моделлю і унеможливлення розкрадання держави під виглядом повернення банків через корумповану судову систему», – зазначив політик.

«У Зеленського був вибір: або стати останнім президентом, дати країну на розграбунок олігархам, які привели його до влади, або відчути власну відповідальність за Україну. Він, Слава Богу вибрав друге»

Княжицький додав: «У Зеленського був вибір: або стати останнім президентом, дати країну на розграбунок олігархам, які привели його до влади, або відчути власну відповідальність за Україну. Він, Слава Богу вибрав друге». Микола Княжицький наголосив, що Петро Порошенко і «Європейська Солідарність» завжди були за європейський вибір, європейські моделі розвитку.  «Тому ми і проголосували за банківський закон», – додав він.

Політик також підкреслив, що закон про ринок землі фракція «Європейської Солідарності» підтримала тільки після урахування її принципових зауваженнь. «МВФ ніколи не казав, якого саме закону він хоче. «Європейська Солідарність» хотіла закону про ринок за європейською моделлю. Олігархи хотіли розікрасти для спекуляцій державні землі. Відповідальні колеги зі «Слуг народу» прислухались до аргументів «Європейськоі Солідарності». Наші умови було прийнято», – зазначив Княжицький.

 

 

Telegram Channel