Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку встановлюють індивідуальні теплові пункти

ДКП «Луцьктепло» та італійська компанія «AMARC DHS» виконують роботи із закупівлі, монтажу, випробування, введення в експлуатацію ІТП.

Tiia Monto/Вікіпедія

У Луцьку встановлюють індивідуальні теплові пункти

Передбачено встановити більше, ніж 200 індивідуальних теплових пунктів житлових будинках Завокзального мікрорайону

Триває реалізація спільного проєкту Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та ЄБРР «Модернізація системи централізованого теплопостачання міста Луцька». У його рамках передбачено встановлення більше 200 індивідуальних теплових пунктів (ІТП) у багатоквартирних будинках нашого міста, інформує Луцька міська рада.

Нині ДКП «Луцьктепло» та італійська компанія «AMARC DHS», яка є підрядником, виконують роботи із закупівлі, монтажу, випробування, введення в експлуатацію 247 простих і 7 повних індивідуальних теплових пунктів.

Напередодні із мешканцями житлових будинків Завокзального мікрорайону проведено зустрічі задля отримання від них згоди на проведення будівельно-монтажних робіт зі встановлення ІТП в житлових будинках.

Підприємство отримало 91 заяву на встановлення ІТП, 2 звернення про відмову від встановлення системи автоматичного регулювання подачі теплоносія в житлових будинках (просп. Відродження, 28, вул. Кравчука, 18).  

Підприємство отримало 91 заяву на встановлення ІТП, 2 звернення про відмову від встановлення системи автоматичного регулювання подачі теплоносія в житлових будинках (просп. Відродження, 28, вул. Кравчука, 18). Згідно поданих заяв ДКП «Луцьктепло» безкоштовно підготувало та передало підряднику 63 зразки технічних умов на встановлення ІТП.

На 25 об’єктах підрядник (із залученням субпідрядної організації) виконав підготовчі роботи з облаштування приміщень теплових пунктів. Заводом підрядника закуплено комплектуючі на виготовлення перших 80 теплових підстанцій, 25 теплових підстанцій вже повністю змонтовано, випробувано та підготовлено до відправки на будівельні майданчики.

Готується проєктно-кошторисна документація для перших 20 об’єктів. Замовник і підрядник спільно погодили позиції щодо здійснення поставок обладнання в м. Луцьк, сформували план закупівель для безмитного ввезення обладнання з-за кордону. Роботи виконують згідно графіка.

Telegram Channel