Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі громадські слухання про реконструкцію парку культури проведуть з відеотрансляцією

Як планують змінити відпочинкову зону міста, розкажуть у прямому ефірі

Ковельська міськрада

У Ковелі громадські слухання про реконструкцію парку культури проведуть з відеотрансляцією

Запитання можна буде ставити онлайн за номером мобільного зв'язку

У зв’язку із ситуацією, яка склалася на території держави, та прийняттям постанови Кабінету Міністрів України  щодо карантину громадські слухання з розгляду та обговорення містобудівної документації «Детальний план території реконструкції парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, бульвару Лесі Українки, площі зі сторони парку та вулиці Незалежності в місті Ковелі Волинської області» відбудуться в режимі прямої відеотрансляції. Про це інформує сайт Ковельської міськради.

Громадяни, які бажають ознайомитися з документацією та взяти участь у її онлайн-обговоренні можуть 8 квітня 2020 року о 15.00 дивитися пряму відеотрансляцію громадських слухань на сайті Ковельської міської ради за посиланням (kovelrada.gov.ua/online.html).

Поставити запитання розробнику містобудівної документації можна за номером телефону +380665131148. Також повідомляють, що пропозиції до містобудівної документації приймаються до 13 квітня 2020 року. Громадяни, які бажають ознайомитися з документацією та взяти участь у її онлайн-обговоренні можуть 8 квітня 2020 року о 15.00 дивитися пряму відеотрансляцію громадських слухань на сайті Ковельської міської ради за посиланням (kovelrada.gov.ua/online.html). 

Telegram Channel