Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку підприємців звільнили від орендної плати на ринках та за розташування білбордів

Вирішено звільнити розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів.

2s-outdoor.com.ua

У Луцьку підприємців звільнили від орендної плати на ринках та за розташування білбордів

Комунальне підприємство «Луцькреклама» має провести перерахунок плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської територіальної громади

Під час позачергового засідання виконавчого комітету прийнято рішення «Про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської територіальної громади». Про це повідомляє Луцька міська рада.

Так, для полегшення фінансового навантаження на розповсюджувачів зовнішньої реклами з метою підтримки малого, середнього і великого підприємництва, виконавчий комітет міської ради вирішив звільнити розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської територіальної громади, на період з 1 по 30 квітня 2020 року.

У разі продовження карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), буде продовжено термін звільнення від плати до закінчення дії обмежувальних (карантинних) заходів.

У разі продовження карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), буде продовжено термін звільнення від плати до закінчення дії обмежувальних (карантинних) заходів. 

Комунальне підприємство «Луцькреклама» має провести перерахунок плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської територіальної громади.

Також члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 03.10.2018 № 627-1 «Про вартість послуги з надання в оренду торгової площі на ринках». Нині у Луцьку до закінчення карантину тимчасово зупинено роботу ринків. У зв’язку з цим підприємці, що здійснюють діяльність на ринках Луцька та населених пунктах Прилуцького старостинського округу на період карантину не отримують прибутків та змушені сплачувати плату за послугу з надання в оренду торгової площі.

Зрештою вирішено, що під час карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), плата за послугу з надання в оренду торгової площі на ринках КП «Луцькі ринки» не справляється.

Також цим рішенням рекомендовано суб’єктам господарювання – орендодавцям звільнити орендарів, робота яких тимчасово зупинена на період карантину, від плати за послугу з надання в оренду торгової площі.

Telegram Channel