Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині рятувальники встановили, хто підпалював траву

Всього для ліквідації пожеж в екосистемах минулої доби залучались 13 пожежних машин та понад 30 рятувальників.

vl.dsns.gov.ua

На Волині рятувальники встановили, хто підпалював траву

Протягом однієї доби ліквідовано 11 пожеж сухої трави, сміття на відкритій території та очерету, а також одну пожежу на торф’янику

Рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області продовжують боротись з пожежами, що виникають в екосистемах через грубе порушення громадянами правил пожежної та екологічної безпеки. Тільки протягом однієї доби ліквідовано 11 пожеж сухої трави, сміття на відкритій території та очерету, а також одну пожежу на торф’янику, повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема,чотири пожежі виникло на території Луцького району (села Рованці, Боголюби, Піддубці, Тарасово), три пожежі у - місті Луцьку, по одній – на території Ківерцівського (с.Вишнів), Володимир-Волинського (с.Хобултова), Іваничівського (с. Нова Лішня), Камінь-Каширського (урочище Стогектарка поблизу с.Пнівне), Турійського (с.Ружин), Рожищенського (с. Єлизаветин) районів.

Виникла пожежа на торф’янику поблизу с. Майдан Ковельського району (орієнтовна площа 8 га).  

Виникла пожежа на торф’янику поблизу с. Майдан Ковельського району (орієнтовна площа 8 га). Над гасінням цієї пожежі працюють рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Ковеля та 21-го Державного пожежно-рятувального поста смт Голоби – всього залучено 2 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу.

Всього для ліквідації пожеж в екосистемах минулої доби залучались 13 пожежних машин та понад 30 рятувальників Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС у Волинській області.

Над встановлення осіб, винних у виникненні пожеж, працювали працівники поліції. Вдалось встановити, що пожежу сухої трави в селі Вишнів Ківерцівського району спричинила місцева мешканка, громадянинка Григорук Л.В.,1986 р.н.

Telegram Channel