Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Здолбунові працівників локомотивного депо злапали на крадіжці двох тонн дизпального (фото, відео)

Нічого собі!

Фото: Національна поліція

У Здолбунові працівників локомотивного депо злапали на крадіжці двох тонн дизпального (фото, відео)

Зловмисники добряче підготувалися...

У Здолбунові поліцейські викрили працівників депо на крадіжці двох тонн дизпальне, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.   

Саме під час заправки не локомотива, а мікроавтобуса викрили працівника підприємства із експлуатації рухомого складу залізниці поліцейські управління стратегічних розслідувань в Рівненській області спільно із оперативниками та слідчими Здолбунівського відділення поліції сьогодні, третього квітня. 

Близько 17:30 до Здолбунівського депо заправити авто приїхав 58-річний водій «Renault Trafic». Замість пасажирських сидінь у транспортному засобі було встановлено дві ємності по одній тонні кожна. Для виконання «замовлення» у працівника залізниці, який сьогодні відповідав за заправку локомотивів та інших працівників депо, які були на зміні, також заздалегідь була облаштована система «постачання»: подовжений шланг, який пролягав через спеціальний отвір у бетонному паркані. 

Зловмисники встигли заправити майже дві тонни пального, коли їх викрили на місці злочину правоохоронці. 

Зловмисники встигли заправити майже дві тонни пального, коли їх викрили на місці злочину правоохоронці. 

«За фактом привласнення чи розтрати чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинене за попередньою змовою групою осіб, слідчим Здолбунівського відділення поліції розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Здолбунівського відділення поліції Олександр Годун. — Вирішується питання про затримання зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дизпальне та транспортний засіб вилучені». 

Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до злочину. 

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

 

Telegram Channel