Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловікові, який кинув касиру в обличчя жменю копійок, оголосили про підозру (Відео)

Житель Полтави заявив, що розкаюється у вчиненому.

Фото Національної поліції України (скрін із відео).

Чоловікові, який кинув касиру в обличчя жменю копійок, оголосили про підозру (Відео)

Про це на своїй сторінці в фейсбуці написав заступник голови МВС Антон Геращенко

«Після допиту в поліції і пред'явлення підозри в хуліганстві, полтавський  хам, який кинув в обличчя касиру жменю монет, приніс свої вибачення. Від колишньої пихи не залишилося і сліду. Думаю, що суд врахує це при винесенні обвинувального вироку. Дякую колективу Полтавської поліції за хорошу службу і своєчасну, а також за адекватну реакцію на хуліганство і знущання над жінкою», - розповів Геращенко, передає Цензор.НЕТ.

«Працівниками полтавської поліції 3-го квітня, під час моніторингу мережі Інтернет, було виявлено фрагмент відео, на якому зафіксовано факт вчинення правопорушення відвідувачем супермаркету, розташованого в обласному центрі. За фактом правопорушення слідчими Полтавського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Під час досудового розслідування поліцейськими встановлені очевидці та потерпіла жінка, а також особа, яка причетна до правопорушення. Ним виявився 49-річний мешканець міста Полтава. Під час спілкування з поліцейськими фігурант надав свідчення та визнав свою провину. Триває досудове розслідування. У разі доведення вини чоловіка, йому може загрожувати покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років», - повідомили в поліції Полтавщини.

«Зайшов купити пляшку води. У мене не було дрібних грошей. Я дав їй (продавчині. - Ред.) 100 грн. Вона запитала: «Нема у вас 12 гривень?» Я сказав немає. Вона: «Ну тоді ... « і почала відраховувати дрібними. Коли я запитав: «Це ви спеціально робите?» -  Вона мені: «Це ваша решта в національній валюті». І тут же  обслуговує при мені інших людей і дає здачу паперовими грошима. Я вже зібрав ці гроші, щоб йти, і вона в останню хвилину: «Та йди вже». Мене вже підірвало. Я не зміг стриматися», - розповів про причини свого вчинку житель Полтави Сергій.

 

Telegram Channel