Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Погода на вівторок, 7 квітня: на Благовіщення купатимемося у весняному теплі

Величне й прекрасне християнське свято...

Ілюстрація: patrioty.org.ua

Погода на вівторок, 7 квітня: на Благовіщення купатимемося у весняному теплі

На Волині буде аж до 19º тепла!

Якою буде погода на Волині завтра:

7 квітня у Луцьку прогнозують мiнливу хмарнiсть. Без опадiв. Вiтер пiвденно-захiдний, 5-10 м/с. Температура  вночi  0-2º тепла,  вдень 17-19º тепла.

На теренах Волинської області хмарнiсть також буде мінливою. Без опадiв. Вiтер пiвденно-захiдний, 5-10 м/с. Температура вночi від  2º морозу до 3º тепла, вдень 14-19º тепла.

Найтепліше 7 квітня було у 1961-му році – плюс 24,2 градуса, найхолодніше – у 1978-му році – мінус 3,0 градуси.

Народний прогноз погоди:

7 квітня відзначається свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. «На Благовіщення весна зиму поборола», - вважають в народі, хоча відомі і благовіщенські морози. У цей день відбувається третя зустріч весни. Якщо 7 квітня вітер, іній і туман - до неврожайного року. Якщо сніг на дахах є, так буде він ще через місяць у полі. Якщо Благовіщення холодне - слід чекати сорок ранкових морозів. На Благовіщення гроза - до теплого літа. Небо безхмарне, сонце яскраве - бути літу грозовому; відлига - багато морозів попереду. Якщо на Благовіщення ніч тепла - весна рання буде. Для рибалок це хороший день - на Благовіщення риба добре клює.

Прогноз погоди на післязавтра:

8 квітня синоптики теж прогнозують мiнливу хмарнiсть. Без опадiв. Вiтер пiвнiчно-захiдний, 5-10 м/с. Температура вночi 1-6º тепла, на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3°, вдень 15-20° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel