Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку міську лікарню тепер не госпіталізовують з пневмоніями

Підтримайте медиків!

Фото Public Domain Pictures.

У Луцьку міську лікарню тепер не госпіталізовують з пневмоніями

Усіх таких пацієнтів направлятимуть відразу до інфекційної або до Волинської обласної лікарні, зокрема до корпусу в Боголюбах, який запрацює уже завтра

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвін. За його словами, у минулі вихідні до сімейних лікарів звернувся 101 лучанин, серед них - 29 дітей. Як зазначив начальник управління охорони здоров’я, дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції на виявлення коронавірусу будуть безплатними для громадян, за відповідного направлення та забору біоматеріалу.

У минулі вихідні дні, до приймального відділення Луцької міської лікарні звернулося 53 пацієнти, з них госпіталізовано - 30, надали амбулаторну допомогу і відпустили додому - 23.

«Організаційні заходи із запобігання поширення COVID-19 вимагають чимало не тільки матеріальних, але й моральних зусиль. Медичні працівники хвилюються не лише за свою безпеку, а й за безпеку пацієнтів.Тому в цей непростий для всіх час потрібно зберігати спокій і душевну рівновагу.

Крім того, що люди інфікуються COVID-19, навесні у багатьох загострюються хронічні хвороби. Ми щодня надаємо медичну допомогу і рятуємо життя . Ось і в минулі вихідні дні, до приймального відділення Луцької міської лікарні звернулося 53 пацієнти, з них госпіталізовано - 30, надали амбулаторну допомогу і відпустили додому - 23. У травмпункт звернулося 47 травмованих, з них - 10 з переломами. 6 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння. 11 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. Хірурги виконали 21 оперативне втручання. 

Дуже просимо: підтримуйте і мотивуйте усіх медичних працівників хоча б добрим словом», -- закликають волинян на сайті Луцької міської клінічної лікарні.

Telegram Channel