Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Карантин робить людей трохи дурними: на Рівненщині раніше цілком законослухняний 43-річний чоловік привселюдно поцупив у сусідки поливочний шланг

З доброго дива на чоловіка напав вірус злодійства...

Фото: Національна поліція

Карантин робить людей трохи дурними: на Рівненщині раніше цілком законослухняний 43-річний чоловік привселюдно поцупив у сусідки поливочний шланг

Тепер причини свого вчинку пояснює слідчим у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України

Чоловік викрав із чужого подвір’я у Березному шланг для поливу води, незважаючи на зауваження господині, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Сталося усе в обідню пору вчора, сьомого квітня. Місцевого жителя у своєму дворі побачила та впізнала 33-річна березнівчанка. Запитавши, що він робить — у відповідь почула лайку і лишень побачила, що той перестрибнув через огорожу, «прихопивши» з її господарства шланг. 

Ласим до легкої наживи виявився 43-річний березнівчанин. У його господарстві правоохоронці виявили та вилучили 25-метровий викрадений шланг.

Потерпіла одразу звернулася до поліції. Ласим до легкої наживи виявився 43-річний березнівчанин. У його господарстві правоохоронці виявили та вилучили 25-метровий викрадений шланг.

Чоловік, який на момент злочину був напідпитку, раніше до відповідальності не притягувався. Тепер причини свого вчинку пояснює слідчим у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.

За відкрите викрадення чужого майна березнівчанину може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Telegram Channel