Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Коронавірус виявили у ковельського медика

Діагноз підтверджено методом ПЛР.

Фото: en-media.tv

Коронавірус виявили у ковельського медика

На засіданні виконкому заслухали інформацію про стан епідемічної, медико-біологічної ситуації в Ковелі, спричиненої COVID-19

Із ситуацією присутніх ознайомила завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦМ України» Людмила Маляр. Вона повідомила, що у Ковелі на COVID-19 захворів медичний працівник, що лабораторно підтверджено методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР).

Постійно опрацьовуються списки прибулих у місто з-за кордону та контактних осіб. Спільно з медичними працівниками та Ковельським відділом поліції ведеться спостереження за станом їх здоров’я та контроль за дотриманням вимог самоізоляції.

Постійно опрацьовуються списки прибулих у місто з-за кордону та контактних осіб.

Створені епідеміологічні бригади для заключної дезінфекції у вогнищах інфекції з метою локалізації та недопущення розповсюдження.

Микола Король - начальник Ковельського міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області повідомив, що проведено обстеження суб’єктів господарювання стосовно забезпечення режиму роботи в умовах карантину. Здійснено обхід понад 140 закладів роздрібної торгівлі продуктами харчування, засобами зв’язку, пальним, засобами гігієни, аптечних закладів та поштових перевезень. Виявлено певні недопрацювання. Проведено роз’яснювальну роботу з працівниками та попереджено про їх персональну відповідальність за невиконання рішення Кабінету міністрів.

Всього на засіданні опрацьовано понад 30 питань. Прийняті рішення з житлових, містобудівних, комунальних, соціальних та питань захисту прав дітей.

Telegram Channel