Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Парубій: У розпал епідемії влада має займатися країною, а не політичними переслідуваннями лідера опозиції

«За розвал економіки, за злочинну недбалість, за всі непрофесійні кадрові призначення доведеться відповідати. Перед історією і перед українським народом. Незадовго».

ЄС.

Парубій: У розпал епідемії влада має займатися країною, а не політичними переслідуваннями лідера опозиції

У Зеленського замість боротьби з коронавірусом і економічною кризою вирішили влаштувати чергове шоу з політичним переслідуванням лідера опозиції Петра Порошенка

Про це написав народний депутат від «Європейської Солідарності» Андрій Парубій на сторінці в мережі Фейсбук.

«Генпрокурор Венедіктова відкрила п‘ять справ на п’ятого президента України Петра Порошенка. Це не стало несподіванкою. Саме для цього Зеленський її і призначав. І в ДБР, і в ОГП. «Двійочниця», яка з тріском провалилася на конкурсі до Верховного Суду України, була призначена в ДБР, де сфабрикувала підозру щодо призначення суддями Верховного Суду тих, які з честю пройшли конкурс. А коли Генеральний прокурор Рябошапка відмовився підписувати цей абсурд, її призначили Генеральним прокурором. І вона зареєструвала своє ж подання.

А нас не залякати і не зламати. Клоуни не бувають страшними, вони бувають лише смішними або жалюгідними. Але, на жаль, можуть натворити великої біди.

Такі «двійочники» найбільше підходять для виконання брудних антизаконних дій та свавільних вказівок з ОП. Це продовження політичних репресій і спроба узурпувати владу», – наголосив парламентар.

Парубій зазначив, що політичні переслідування в час, коли країна перебуває у глибокій економічній та епідеміологічній кризі, є вершиною цинізму.

«Але за розвал економіки, за злочинну недбалість, за всі непрофесійні кадрові призначення доведеться відповідати. Перед історією і перед українським народом. Незадовго. А нас не залякати і не зламати. Клоуни не бувають страшними, вони бувають лише смішними або жалюгідними. Але, на жаль, можуть натворити великої біди», – зазначив народний депутат. 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel