Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Маневицькому районі 18-річний парубок глупої ночі приробив ноги сусідському мотоциклу

Нічого собі!

Ілюстративне фото: yaplakal.com

У Маневицькому районі 18-річний парубок глупої ночі приробив ноги сусідському мотоциклу

Ну не на спині ж йому було дівчат катати!

У Маневицькому районі поліція розкрила крадіжку мотоцикла.

Незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 18-річний житель району. Викрадений мотоцикл вилучили, повідомляє Сектор комунікації Волинської області.

Учора до поліції надійшла заява від 53-річного жителя Маневицького району. Чоловік повідомив, що вночі з його подвір’я викрали мотоцикл «Минск».

Співробітники поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 18-річний житель Маневицького району, односелець потерпілого.

Співробітники поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 18-річний житель Маневицького району, односелець потерпілого. Викрадений транспортний засіб вилучили.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у кінці березня поліцейські оперативно розкрили крадіжки транспортних засобів у Локачинському та Ковельському районах.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel