Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Студенти  почали шити маски... для педагогів і працівників гуртожитку

Усі будуть захишеними.

konotop.city

Студенти почали шити маски... для педагогів і працівників гуртожитку

Їх безкоштовно роздають колективу навчального закладу та лікарям

Колектив Політехнічного технікуму КІ СумДУ вже пошив 200 тканинних масок. Їх роздають працівникам закладу та студентам, які залишилися у гуртожитку. Маски шитимуть й надалі, частину планують віддавати лікарням.

«Захисні тканинні маски будуть використані для потреб колективу технікуму. Вони потрібні працівникам, які продовжують виходити на роботу та контактувати з іншими людьми. Серед них: вахтери, сторожі, бухгалтери, технічні працівники, а також студенти, які з тих чи інших причин на період карантину залишилися проживати в гуртожитку. Тож відтепер члени Політехівської родини, які мають потребу в масках, можуть отримати їх безпосередньо в навчальному закладі», — пишуть на сторінці Політеху у Facebook.

Як повідомила директорка технікуму Тетяна Гребеник, маски вирішили шити, коли зрозуміли, що карантин швидко не закінчиться,  і таким чином захистити колектив навчального закладу.

Маски вирішили шити, коли зрозуміли, що карантин швидко не закінчиться,  і таким чином захистити колектив навчального закладу.

Керівниця гуртка MADE IN UKRAINE Ольга Соболєва зробила викройку та влаштувала для охочих співробітників майстер-клас. До нього долучилися вахтери, техпрацівники гуртожитку та навчальних корпусів. Перша партія — 200 масок, але процес триватиме й надалі. За словами Тетяни Гребеник, поки використовують тканину, яка була у закладі. Якщо її не вистачить, колектив не проти брати матеріали з дому. Долучитися до процесу готові й активні студенти та педагоги.

Частину масок у майбутньому планують передати у лікарні або до інших закладів, які потребуватимуть їх.

Джерело: konotop.city
Telegram Channel