Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Ковелі запровадили особливий режим пересування

Поліція контролюватиме, чи ковельчани дотримуватимуться розпорядження.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі запровадили особливий режим пересування

Ковельчан просять у вихідні і святкові дні не виходити з дому та придбати необхідні продукти і ліки заздалегідь

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке проходило у дистанційному режимі. Прийнято додаткові обмежувальні заходи. Ковельчан просять у вихідні і святкові дні не виходити з дому та придбати необхідні продукти і ліки заздалегідь, інформує Ковельська міська рада.

Комісія розглянула питання «Про запровадження необхідних додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину з метою запобігання поширенню на території міста Ковеля гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». 

Вирішили запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину. Зокрема, щодо пересування та перебування мешканців міста в громадських місцях на період вихідних і святкових днів (з 13.00 год. 01 хв. суботи до 06.00 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, починаючи з 11 квітня 2020 року). 

Відтак вирішили запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину. Зокрема, щодо пересування та перебування мешканців міста в громадських місцях на період вихідних і святкових днів (з 13.00 год. 01 хв. суботи до 06.00 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, починаючи з 11 квітня 2020 року). Йдеться про вихідні 11 – 12 квітня та 18 – 20 квітня.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на Ковельський ВП ГУНП у Волинській області та відділ організації несення служби в м. Ковелі управління патрульної поліції у Волинській області.

Telegram Channel